Wedding pics...yeay =) | Wonderful motherhood
Wonderful motherhood

Sunday, June 14, 2009

Wedding pics...yeay =)

It's already 3 mths...

But seems like yesterday...

It has been hectic....and I decided to have some leave....

Ya bercuti dr berblog....paling2 pun seminggu..mencari idea barangkali bertapa, mahupun membelanjakan gaji dgn menambah peranggu2 baru untk koleksi sendiri, mendapatkan potongan rambut baru, mencuba resepi baru, mahupun memborong kain langsir 44meter untk rumah (sila jangan terperanjat, ini hakikat kerana teramat banyak tingkap)...Argh...mana tahu sekembalinya sy dr pertapaan ini dapatlah menulis dgn lebih baik lagi..

Sementelah permergian sementara itu, sudi2kanlah menikmati gambar2 perkahwinan ungu kami ~ye buat yg tercari warna tema, mahupun yg sudah confirm boleh saja mengambil idea yg ada...persembahkan our purple wedding...pelamin purple, baju kahwin purple...dan ape lagi ye?

Zass..layan

Persalinan purple


Pelamin purple


Jangan jeles...kami juga turut besanding
Ini kali ke lapan tau =)



Bunga + keris = Raja sehari ?


Sesi pembayaran tol yg tidak ditetapkan amaun



Penerima tol yg tidak bersalah
Komen BPR = amount is immaterial, suggest to leave ~ ihiks dh mcm bunyi auditor plak


Tol kali ini lagi kacang-kah encik suami?


Penerima tol ke-100?

Turn mereka akan datang juga...~sila jgn lupa jemput kami pula yer..


Bunga rampai ditabur2......


Kenapa kami suka purple..?
Kenapaaa kami suka purrple?
Kenapa kami suka purpleeeee..?
Sebab best.....!


MRSM Muar melahirkan artis kepak? =p
Menurut cikgu hawabi dan cikgu ngarif tiada kesan kimia mahupun fizik atas segala tindak laku aksi kepak ini slps makan nasi minyak...



Di wajahmu kulihat sinaran bercahaya..permata hati....





2.5 men + 2.5 women = 6?

marilah bermain mata


menjeling menjeling.....lalalla


model Rock Garden kah?


Harap bertemu kembali....kerana saya masih ada gambar2 menarik jika anda ingin melihatnya =) Mahukah anda?

Special thanks to all my family members, relatives and also my friends - esp drive all the way from KL. Thank you very much! Terima kasih dia atas kehadiran anda dan juga hadiah2 anda...
Hmm bukan mawi je dpt lesung batu, kami pun juga....~ yg memberi lesung batu sy menanti berita gembira anda, bila-kah?

13 comments:

  1. heheh sweetnyer...hmmm honeymoon kat mana?..

    ReplyDelete
  2. ierdina...u juga sweet =)
    honeymoon slh peti ais..hihi..sejuk dan nyaman =p

    ReplyDelete
  3. wahh..blm terlambat utk congrats kan.. canteknya wedding kamu. so sweet in dats purple theme.. hehe..
    nampaknya sy pun dah makin yakin dgn warna itu.. :)

    ReplyDelete
  4. salam kenal
    suka tgk gambar kawin awak..
    color purple tu jarang org pakai
    sweet sgt:-)

    ReplyDelete
  5. awak syoknya dh siap gambar kawen..
    gambar kite x siap lagi :(
    nak tengok mire pics plz!

    ReplyDelete
  6. our wedding day on the same date...
    Anyway, congrats...

    ReplyDelete
  7. ms tepung~!dais kamu lawa lahhhh!anyway hope its not too late to wish u big congrats ya!hope mine will be chantek as urs jugaa =)

    ReplyDelete
  8. upcoming big day...TQ =) ye sila2lah pilih purple

    cahaya...salam kenal juga
    saya pun suka tgk gmbr kawin sy..hikhikhik...TQ..

    lady milk...haha album pun lps 2 bulan kawen...nk lagi? sila la tggu..

    shazreen...congrats 2 u too...blhla share idea nk smbut anniversary =)

    sitijamilahazmi...lawa ke? hihi TQ for ur compliment and wish..maybe urs will be much more grand compared to me kot...ngee

    ReplyDelete
  9. so sweet.. pengantin cantik sgt!
    congratulation to both of you. lepas ni doa2kan kitorg pulak ye...

    ReplyDelete
  10. jehan najib...TQ =) ~ hihi rasa blushing plak
    Insya Allah anda juga akan selamat menempuhi hari besar anda

    ReplyDelete
  11. pemberilesungbatuJune 27, 2009 at 10:26 PM

    doa2kanlah :)

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. my dear, cantikla wedding kamu! xdapat advice from photographer pun xpe..:)

    ReplyDelete

 
Blog Widget by LinkWithin