Wonderful motherhood

Wednesday, April 19, 2017

2017 - ecommerce???

Oh my it has been so long from the last post

Which I still wonder do people read my blog? "perhaps ada kot yg search termasuk dlm blog ni"

Anyway, after so much consideration Insya Allah, very soon I will have my own e commerce website (after FB/IG), so having website will make purchase easier for the potential buyer (since nowadays reply customer thru WhatsApp kadang banyak kali terlambat reply..or sometimes dpt order kul 11 mlm

So here the sneak peak



Still need more testing and so on, and of course need to troubleshoot a lot of things...Doakan berjaya menjadi usahawan online (and quit my full time job in 2-3 years time)

Anyway, kalau ada yang sudi jom follow

Nak tahu apa yg ada? From kids, home to style...buat masa ni kita tengah concentrate beg duit/handbag budak...sbb baju raya girls selalu takde poket kan? nak senang simpan duit raya bolehla beli sling bag/handbag simpan duit raya dari kita ye...design memang banyak dan harga dari serendah RM29. Insya Allah bulan 5 ni ada lebih banyak ready stock kita akan start jual..sudi-sudikanlah jenguk dan beli ye ^_^

Tuesday, January 26, 2016

Nak berniaga di Instagram?

Kalau dulu ambil nasi lauk ikan/ ayam dan sayur baru RM4-5, skrg dh kena br RM7. Ini hakikat kenaikan dlm harga brg, makan pakai esp yg duduk dan kerja di KL dan Selangor.

Itu belum cerita tambang LRT, ERL yg jugak naik

Gaji? Kalau yg bernasib baik dpt increment few percent.

So, dlm hati berkira-kira nk berniaga kecil-kecilan. Kalau takut nak berniaga modal boleh je start dengan dropship. Kalau yang pandai buat kek, roti dsb pun blh gak start jual kek dan desset

Idea dah ada lps tu, tak tahu nk start kat mana. Takut nak jual takde orang beli. Nak gi kelas belajar tak sempat takpun sbb ada anak kecil lagi.

Penyudahnya idea berkubur sambil merintih bila nak ada duit lebih sikit.

Tapi sekarang tak perlu kuburkan cita-cita dan keinginan nak berniaga tu. Sebabnya boleh belajar secara santai dengan DVD Revolusi Instagram. Ada banyak tips termasuk posting berjadual, gandakan duit dengan Instagram dan tips-tips berkaitan perniagaan di Instagram. 17 module yg digarap secara santai tetapi praktikal

Ingin tahu cara dapatkan DVD meletup dan berbaloi ini. Klik di sini

Friday, January 22, 2016

Jom buat 2 kerja. Teknik Lariskan Jualan Di Instagram


Untk yg BERNIAGA dlm IG atau sedang terfikir nk buat ‪#‎2kerja‬
Jom sama-sama tambah ilmu tntg berniaga dlm IG

DVD Revolusi Instagram ini sangat sesuai buat yang
- tak de masa nak kelas / ceramah
- tak suka / pening baca buku sbb bnyk sgt tulisan
- nak belajar secara santai


Kalau ada yg berminat nak dapatkan mini ebook boleh tinggal email, nanti kita emailka free mini ebook