Penantian itu suatu... | Wonderful motherhood
Wonderful motherhood

Monday, June 27, 2011

Penantian itu suatu...

..penyiksaan?

Owh, I really cannot decsribe my feeling right now...At first I thought I will be in delivery room latest by yesterday, but my instinct not so true...

Baby still active and sedap2 dlm perut...And its a mixed feeling since today 27/6..Dr already gave 29/6 as I should be admitted in case no show of delivery

Erm last time check up I do asked Dr, any possibility of overdue..she said positively "Insya Allah lg senang dan cepat sbb dh ada jalan last time.. even maybe awal sehari dua"

Gulp....Now its already masuk day +4...Adik xmahu keluar ke? Ibu sudah tidak lena tidur...hati sudah gundah gulana..setiap kali terjaga, dok rasa2 kot2 ada sakit pe2...mmg ada sakit but not likely sakit contraction yg nk bersalin

I do read about induce delivery..huhu takula plak kot2 klu kena c-sect..bkn pe I still have to take care Afham *ok2 even tho husband will take care him, tapi kan klu pe2 dia mmgla cari ibu dia jugak...hatta iphone husband pun dia akan bg ibu mainkan flash card so on*

Aiyo, then klu c-sect I really have no idea healing process mcmana..klu normal Insya Allah la klu kena dukung2 Afham ok lagi kot..sudahlah Afham mcm tak berapa nak dgn MIL....

Now I do not know what to expect..Ya Allah mudahkan urusan kelahiran ini..AMIN

2 comments:

  1. Assalamualaikum, Raihan....

    Ko dah bersalin ke belum....??? hopefully everything is going ok.... Aku doakan ko and baby selamat....

    Inform me bile ko dah selamat bersalin.... and don't forget to post your new born baby pic, ok?

    ReplyDelete
  2. info tentang berpantang selepas bersalin di SIHAT SELALU - Kurangkan Sakit Senggugut Dengan Bertungku

    ReplyDelete

 
Blog Widget by LinkWithin