Beli barang deko rumah online ! | Wonderful motherhood
Wonderful motherhood

Monday, February 9, 2015

Beli barang deko rumah online !

Mode sapu sawang

Sorry blog, you have been neglected in few weeks.

Anyway sape suka home deko? Nak beli online? Ok marilah mari follow my little business homelivingshop




All imported stuffs. Sbb modal tak berapa nk cukup, maka preorder basis (dlm 2-3 weeks dapat brg)

Recomended follow IG sbb update situ dulu


Basically barang yg ada 

Macam-macam cushion cover (konfem cun..so kalau sofa dah lama tapi nk upgrade tak cukup duit..beli je cushion cover meletop). Harga RM45-55 (market price ada yg up to RM75 hanya tuk cover...)





Laundry basket / storage RM39. Ni sesuai buat simpan baju kotor tak pun mainan anak-anak yg melambak2


Basket RM39. Sesuai buat simpan remote, kunci, barang2 kecik



Tin plate RM25. Ni sesuai deko rumah dan cafe. boleh gantung, atau letak kat wall shelf mahupun atas meja



Wall art (range dari RM30 - RM80)



So jom follow my little business..tempek gambar sikit jelah kat blog, nak lebih kenala follow ig, fb tu sume


Anyway, will try to have preorder monthly basis. Follow hari ni ye sambil cuci2 mata, sebab esok preorder start smpai 13 Feb 2015. ETA early March 2015 (tak blh nk bg exact date sbbnya ada cuti CNY)




1 comments:

  1. comelnyer.. semua cantik. ishh ni gatai tangan ni

    ReplyDelete

 
Blog Widget by LinkWithin